Maranellon kartingtuotteet

Italialaiset ovat jo pitkään olleet autourheilun huipulla. Tämän vuoksi moni luottaa Italiassa valmistettuihin tuotteisiin. Maranello on kartingin kärkinimi, joka on jo vuodesta 1996 valmistanut autoiluun liittyviä tuotteita. Tuotteiden valmistus alkoi autoista ja niiden osista, mutta sittemmin yritys on laajentanut valikoimaansa myös muihin oheistuotteisiin.

Firma sai alkunsa Maranello-nimisen kaupungin lähettyvillä. Sen tuotteet alkoivat levitä kartingradoille vuonna 1999. Nykyisin yrityksen piiriin kuuluu karting-tuotteiden tuottaminen, kokoaminen, ja levittäminen. Myös tuotanto on siirretty Lonatoon, mistä kuljetus ja tekninen puoli on helpompi hoitaa. Maranello toimii kartingveteraanin Armando Filinin johdolla. Ottaessaan yrityksen hoidettavakseen Filini kiihdytti sen kasvutahtia ja menestystä.

Yritys perustuu mekaanikkojen ja kuljettajien tiiviiseen yhteistyöhön kansainvälisellä kartingtasolla. Päämäärätietoisuus ja intohimo ovat tuoneet yrityksen tähän päivään saakka, ja kasvattaneet sen mainetta. Maranello pyrkii tapaamaan asiakkaidensa odotukset kaikin tavoin, joten se on erinomainen yhteistyökumppani.

640px-Julio_Reis_Stock125_Foto_Claudio_Reis

Suomessa Maranellolta löytyy monenlaisia tuotteita. Niistä varmasti suurin ja tärkein lienevät rungot. Italialainen firma valmistaa laadukkaita kartingautojen runkoja, joita monet suomalaiset kuljettajat käyttävät ahkerasti. Suomeen näitä tuotteita on tuotu jo muutaman vuoden ajan. Suomesta saa myös vara- ja vaihto-osia kuten raidetankoja, ratteja, pohjalevyjä ja akseleita kartingautoihin. Lisäksi monia oheistuotteita on myynnissä. Yrityksen ajovaatteita, lippiksiä, kangasmerkkejä ja ajokenkiä myydään maailmanlaajuisesti.

Ajoasusteet ovat myös laadukkaita ja suunniteltu kuljettajien tarpeita ajatellen. Niissä suunnittelun kriteereinä ovat toimivuus ja mukavuus. Yritykseltä saa varusteita erilaisiin olosuhteisiin, oli sitten hikinen keskikesän päivä tai viileä alkukevään ajokeli. Varusteissa hyödynnetään sekä uusia että toimiviksi todettuja vanhoja materiaaleja ja uusimpia teknologioita optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Monet vaatteista tai asusteista sopivat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön.

Maranellossa luotetaan kokemukseen ja osaamisen, joiden avulla yritys aikoo jatkaa kartingtuotteiden huippunimenä vielä vuosien ajan. Kiihtyvä kysyntä ja kilpailukykyiset markkinat tarjoavat haastetta kartingtuotteiden jättiläiselle, ja yhteistyö asiakaskunnan kanssa on yhä tärkeämmässä roolissa. Osaava johtaminen ja asiakkaiden kuuntelu ovat usein avainasemassa menestykseen. Maranello vastaa kilpailijoilleen laadulla, teknologialla ja estetiikalla. Jos haluat korkealaatuisia varusteita karting-harrastukseesi tai ammattilaisuralle, luota meihin ja Maranelloon. Ota yhteyttä lisätiedusteluja varten.